Gel op eigen nagels Naturel Nail Treatment

Het is op dit moment de meest gevraagde behandeling in de salons! Deze behandeling wordt toegepast op de natuurlijke korte tot medium lange nagel (Max. 3mm vanaf vingertop). De klant kan kiezen uit verschillende natuurlijke tinten, alsook een kleur/french, babyboom/colorboom, pigmenten, nail-art,...

Door de nagelriemen en zijwallen schoon te maken met een e-manicure, kunnen we het product en eventueel ook kleur dieper aanbrengen. Waardoor de klant vele minder snel een uitgroei krijgt.

We bouwen de natuurlijke nagel op met een BIAB gel (Builder In A Bottle) die de nagel verstevigd. Na 3 à 4 weken wordt de nagel terug een beetje ingekort, het product wordt zoveel mogelijk verwijdert en opnieuw aangebracht.

Gelnagels met pronails

Gelnagels met pronails

Kunstnagels

Deze behandeling is voor klanten die willen genieten van mooie lange nagels (Min. 3mm vanaf vingertop).

De nagelriemen en zijwallen worden eerst verzorgd door een e-manicure. Dit zorgt ervoor dat we het product en de kleur dieper kunnen aanbrengen, waardoor de uitgroei minder snel zichtbaar wordt.

Bij een nieuwe set wordt er met sjablonen gewerkt. Met een sterke buildergel maken we een verlenging van de nagel met c-curve die zorgt voor de stevigheid van de nagel! Na de opbouw en afwerking van de nagels kan ook hier gekozen worden voor naturel, kleur, babyboom/colorboom, pigmenten, nail art...

Na 3 à 4 weken komt de klant terug voor een nabehandeling van de kunstnagels. We herstellen hierbij helemaal opnieuw de architectuur van de nagel (ook het corrigeren van haviksnagels). De c-curve wordt hier ook opnieuw uitgefreesd, zo krijgt men terug mooie elegante lange nagels.

Rebecca maakt er echt een aangenaam en ontspannen momentje van. Een echt pro met nails!

Laura uit Gierle

gelnagels

Dank je wel, goed kleuradvies en heel proper gedaan.

Elke uit Hoogstraten

gelnagels

Afspraak maken Mijn prijslijst