Outback Organics Wax brengt ontharing terug naar een wellness-behandeling door haar natuurlijke ingrediƫnten en effectieve botanische huidverzorgingoplossingen.

Met de innovatieve natuurlijke extracten van de kust, bossen en struikgebieden van Australiƫ heeft Outback Organics een assortiment ontwikkeld van wax-gerelateerde huidverzorgingsproducten. Veel van onze luxe botanische producten bevatten ofwel pure biologische tea tree olie of citroenmirte olie. Twee van de meest bekende antisepta van de natuur. Ons hele assortiment is vrij van synthetische kleur- en geurstoffen, parabenen, SLS, SLES, lanoline, minerale olie en andere agressieve chemicalien.

Afspraak maken Mijn prijslijst

Gelnagels met pronails
Gelnagels met pronails

Verschil tussen waxen en scheren

Wanneer we haar waxen, dan gaat de groeiactiviteit van het haar niet stoppen, wel vertragen. Waxen veroorzaakt een verbeterde toevoer van de bloedcirculatie naar de papil, zodat de groeicellen beter gevoed gaan worden en een nieuw, fijner, lichter haar gaat vormen. Je huid voelt veel zachter aan omdat het haar uit het haarzakje getrokken wordt. Hierdoor blijft het haar ook langer weg, hoelang precies verschilt per persoon en de snelheid van je haargroei. Tip: het beste is om 3-4 weken lichaamshaar te laten staan voor een goede ontharing met gewenst resultaat!

Door het scheren voelen haren sterker, donkerder en stugger aan omdat het sneller terug groeit. Dit komt omdat na het scheren de fijne punt van het haar afgesneden is en we alleen nog het dik gedeelte van de haarschacht voelen.

Gelnagels met pronails
Gelnagels met pronails

Gemakkelijk gezegd, zo'n 4 weken haar laten staan. Maar ik ben intussen wel al blij met de resultaten.

Karin uit Zoersel

Ontharingen

Zalig! Super content met mijn momentje bij Rebecca. Met minder vertrokken dan bij aankomst, haha.

Sonja uit Malle

Ontharingen