Cosmetische pedicure

ProNails heeft een gevestigde expertise in voetverzorgingsproducten voor zowel salonbehandeling als thuisgebruik. Het belangrijkste ingredi├źnt in de producten is eucalyptusolie:

  • - Het is een krachtig natuurlijk ontsmettingsmiddel met een ontstekingsremmend effect dat de ge├»rriteerde of gevoelige huid kalmeert.
  • - De verfrissende geur geeft ook een gevoel van frisheid en welzijn, waardoor het een heerlijke ervaring is tijdens zowel de salonbehandeling als thuis.

Een cosmetische pedicure is enkel esthetisch van aard en dient om de reeds gezonde voeten mooier te maken. De nagel wordt in een mooie vorm gevijld en gepolijst indien nodig. De nagelriemen worden achteruit geduwd, nagelwallen worden schoongemaakt, overtollig eelt wordt verwijderd (zonder gebruik van mesjes). We verzorgen de nagelriemen met een nagelriemolie. Nadien worden de voeten ingemasseerd met een massage balsem.

Een Spa-pedicure is een gewone pedicure met als extra een scrub die gebruikt wordt om de dode huidcellen te verwijderen en celvernieuwing te stimuleren. Nadien leggen we dan een masker die Diep voedend en herstellend werkt. Dit masker bevat vitamine A, D en E en maakt de harde, droge huid weer elastisch en zacht.

U kunt ervoor kiezen uw teennagels te laten lakken na deze behandeling.

Afspraak maken Mijn prijslijst

Vellentang knippen pedicure
Frees pedicure

Ik reserveerde een spa-pedicure. A-M-A-I, zo fantastisch. Meteen een nieuwe afspraak vastgelegd.

Mieke uit Oud-Turnhout

Pedicure

Naar buiten met mooie voeten, dat was het doel. Dank je wel, Rebecca. Met glans & nagellak geslaagd!

Anneleen uit Beerse

Pedicure
pedicure producten xpert nails
Gelnagels met pronails